חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

פלאפון תקשורת בע"מ נ' אונר

: | גרסת הדפסה
ת"ת
בית משפט השלום חדרה
11351-03-13
3.7.2013
בפני :
שמעון רומי

- נגד -
:
יעקב אונר –
:
פלאפון תקשורת בע"מ – ח"פ 511076572
החלטה

החלטה

ביום 7/3/2013 ניתנה על ידי החלטה בבקשת המבקש להארכת מועד ולעיכוב הליכים המציינת בין היתר:

"הפקדתו של ערבון, בתיק ההוצל"פ, בשיעור 2,000 ₪, תשכלל כל עיכוב ההליכים הנקוטים שם, אף טרם ההחלטה".

עוד נקבע באותה החלטה כי הפקדת מלוא יתרת החוב בתיק ההוצל"פ תשכלל לא רק עיכוב הליכים אלא ביטול הליכים ועיכוב הליכים.

בהמשך אותה החלטה הוזמן המבקש להודיע בהודעה לתיק זה אם הפקיד בתיק ההוצל"פ סכום כלשהו עפ"י שתי החלופות הנ"ל.

המשיבה השיבה תשובתה לבקשה ביום מתן החלטתי ועד היום לא מימש המבקש את זכות המענה גם שהחלטה נוספת מיום 7/3/2013 מזכירה לו את זכותו זו והיא נמסרה לב"כ המבקש באמצעות דואר אלקטרוני ביום 10/03/2012.

מאליו מובן, כי אין בפני סימוכין כלשהם האם או מתי נמסרה תשובת המשיבה למבקש.

ביום 23/6/2013 הגיש המבקש במנותק מכל האמור לעיל בקשה לביטול עיקול.

הבקשה משתרעת על 6 עמודים, שניים מהם הם תשובה מטעם המבקש ובקשה לעיון חוזר המאזכרת את תשובת המשיבה מיום 7/3/2013 ומגיבה לאמור בה ועותרת לעיון חוזר בהחלטתי המזמינה את תשובת המשיבה בנימוק הבא: "המבקש, אשר לא ידע על קיומו של תיק בימ"ש, טרח והגיש להוצל"פ בקשה לעיון חוזר..."

מובהר, כי הבקשה הנ"ל הוגשה בלשכת ההוצל"פ כעולה מסממניה ומכל מקום היא לא הוגשה בתיק זה, אלא כנספח לבקשה לביטול עיקול.

אין בידי לקבל טענה כה מופרכת לפיה המבקש לא ידע על פתיחת תיק בימ"ש.

תיק ביהמ"ש נפתח לבקשת המבקש אשר הוגשה בלשכת ההוצל"פ ובהתאם להחלטת רשם ההוצל"פ מיום 27/2/2013 המצויה בתיק זה (ראה בקשה מס' 1).

מכל מקום, בקשה לביטול עיקול יש להגיש בלווית תצהיר לסמוך עובדותיה בכלל, ואין להגישה במנותק מההחלטות שניתנו בתיק זה עליו עד כה לא ידע המבקש דבר.

למעלה מן הדרוש אציין, כי אין כל סימוכין בפני, כי אכן הופקדו 2,000₪ בתיק ההוצל"פ.

גם לא נטען, כי אלו הופקדו אלא רק צוין כי הוגשה לרשם ההוצל"פ בקשה לעיון חוזר...

מכל אלו, הבקשה לביטול עיקול – נדחית:

עתה כאשר המבקש יודע על קיומו של תיק בימ"ש זה הוא מוזמן ליתן תשובה בתיק ביהמ"ש ולא בלשכת ההוצל"פ לתשובת המשיבה אשר הוגשה ביום 7/3/2013 בבקשתו להארכת מועד להגשת ההתנגדות.

התשובה על כל 5 עמודיה הסרוקים מצויה בתיק ונגישה למבקש באמצעות מזכירות ביהמ"ש או הצד שכנגד.

ניתנה היום, כ"ה תמוז תשע"ג, 03 יולי 2013, בהעדר הצדדים. התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>